- Feltételek és Szabályzat -

Az Aqua Head Spa Miskolc-nál küldetésünk, hogy minden vendégünknek rendkívüli szépségélményt nyújtsunk a legmagasabb színvonalú ügyfélkiszolgálással párosítva. A vendégek, dolgozók és az Aqua Head Spa védelmének érdekében követjük az alábbi szabályokat:

Foglalások

  • Kérjük minden vendégünket, hogy előre foglaljanak időpontot a szalonunkban történő szolgáltatások igénybevételéhez.
  • Az időpont nélkül érkező vendégek vegyék figyelembe, hogy az elérhetőség korlátozott lehet.
  • Az időpontokat a frankanatura.hu -n keresztül lehet foglalni.
  • Kérjük, vegye figyelembe, hogy a foglaláshoz rendelkezésre kell hogy álljon egy bankkártya vagy hitelkártya.
  • Kérjük, tájékoztasson minket az allergiákról, előzetesen egyéb termékekre adott reakciókról vagy bármilyen más egészségügyi aggályról a foglaláskor.
  • A sikeres foglalás után egy automatizált rendszer által küldött megerősítő üzenetet fog kapni.
  • Kérjük, ne válaszoljon a megerősítő üzenetre, mivel azt nem tudjuk feldolgozni. Kizárólag telefonon vagy e-mailben (info@frankanatura.hu) lépjen kapcsolatba velünk.

Lemondások

Megértjük, ha a tervek néha megváltoznak és az időpont módosítása elkerülhetetlen. 

Kérjük, hogy legalább 24 órával korábban jelezze nekünk, ha le szeretné mondani, át szeretné tenni az időpontot vagy bármilyen változtatást szeretne eszközölni. Az időpont előtti 24 órán belüli változtatások esetén a tervezett szolgáltatás 50% -ának megfelelő díjat számítunk fel. Ez alól nem képez kivételt a tervezett szolgáltatás rövidebb vagy olcsóbb szolgáltatássá történő változtatása. Ebben az esetben az eredeti szolgáltatás 50% -án felül az elvégzett szolgáltatás díját is ki kell fizetnie. 

Ha egy vendég megpróbálja felhívni a szalont, de nem tud kapcsolatba lépni, a vendég továbbra is felelős egy sms vagy e-mail hagyásáért, hogy az Aqua Head Spa rendelkezzen egy üzenettel és az időbélyeggel, amikor a változtatást kérték. Ha az időbélyeg és az üzenet nem jelzi, hogy a tervezett szolgáltatás előtt 24 órával történt, vagy ha nincs sms vagy e-mail egyáltalán, akkor a szabályzat továbbra is érvényes.

Az emlékeztetőt az automata rendszerünk 48 órával az időpont előtt fogja elküldeni. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az emlékeztető üzenetek udvariassági szolgáltatás. Minden vendég felelős az időpont betartásáért, függetlenül attól, hogy kapott-e üzenetet vagy sem. Azok a vendégek, akik többször mondják le az időpontot – legyen az 24 órán belül vagy máskor -, lehet, hogy többé nem foglalhatnak időpontot. A lemondási limit minden vendég esetében a szalon által meghatározott.

Ha egy vendég úgy dönt, hogy lemondja, újratervezi vagy bármilyen változtatást hajt végre egy olyan időpontban, amikor már előleg lett befizetve, az előleg visszautalásra kerül, ha a kérés a 24 órás időablak előtt történt. Ha a kérés az időponthoz képest 24 órán belül történt, az Aqua Head Spa fenntartja a jogot, hogy az előleget (a szolgáltatás 50%-át) büntetődíjként megtartsa.

Késés

Ajánlott, hogy minden vendég legalább 10 perccel az időpontja előtt érkezzen. Ha bármilyen okból késni fog, kérjük, hívja fel a szalont minél hamarabb. Ha egy vendég késik, az Aqua Head Spa nem tudja garantálni a teljes szolgáltatást. A késés mértékétől függően lehet, hogy újra kell ütemezni az időpontot másik napra vagy talán tudunk rövidebb változatot kínálni a késő vendégeknek; azonban a tervezett szolgáltatás teljes árát továbbra is felszámoljuk. A késve érkezők csak a szalon belátása szerint tudjuk fogadni.

Elmaradás

Az Aqua Head Spa Miskolc fenntartja a jogot, hogy 100%-os díjat számítson fel a tervezett szolgáltatásért, mint “Elmaradás” díj, ha egy vendég előzetes értesítés nélkül nem érkezik meg a megbeszélt időpontra, vagy 30 perccel a tervezett időpont előtt mondja le/ütemezi át az időpontot. Ha a vendég megjelenik a szalonban a megbeszélt időpontra, de aztán úgy dönt, hogy nem veszi igénybe a szolgáltatást, ez “Elmaradásnak” minősül és 100%-os díjat számolnunk fel az eredeti időpontra. 

Webshop

Az Aqua Head Spa Miskolc online vásárlást kínál a https://frankanatura.hu nevű weboldalon keresztül a Head Spa termékeink számára. A weboldal a Head Spa weboldalának jobb felső sarkában található. A honlap közvetlenül együttműködik az AHS márkakereskedőnkkel, és csak AHS termékeket mutat be vásárlásra. A vendégek rendelhetnek termékeket ezen az oldalon, és közvetlenül a saját címükre szállíttathatják. Az Aqua Head Spa vállalja felelősséget az ezen az oldalon vásárolt termékekért. Ha probléma merül fel, a vendégeknek közvetlenül az info@frankanatura.hu– hoz kell fordulniuk.

Ajándékutalványok

Az ajándékutalványokat közvetlenül a www.frankanatura.hu weboldalán keresztül lehet megvásárolni. Kérjük, vegye figyelembe, hogy más harmadik fél által kínált ajándékutalványok nem érvényesek a szalonunkban.

Az Aqua Head Spa Miskolc-nak szüksége van az ajándékutalvány egyedi kódjára a beváltáshoz. Az ajándékutalványokon az egyedi kód a lejárati dátum felett található. Az Aqua Head Spa Miskoc nem fogad el olyan fotókat, scannelés stb., amelyek nem tartalmazzák a kódot. Az Aqua Head Spa nem vállal felelősséget az elveszett, ellopott, megrongált vagy engedély nélkül használt ajándékutalványokért.

Az ajándékutalványok nem válthatók be készpénzre, nem téríthetők vissza, nem használhatók más promóciós ajánlatokkal, és nem használhatók másik ajándékutalvány vásárlására. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szalonunk szolgáltatásai és kiskereskedelmi termékei adókötelesek, míg az ajándékutalványok nem. Ezért bármely olyan tranzakció, amely meghaladja az ajándékutalvány összegét, készpénzzel vagy hitelkártyával kell kifizetni. Az ajándékutalványok nem használhatók borravalóra.

Az ajándékutalványok 6 hónapig érvényesek kiállításuk dátumától számítva. A lejárati dátum nem hosszabbítható. Az Aqua Head Spa nem vállal felelősséget olyan helyzetekért, amikor egy ajándékutalvány lejárt és tulajdonosa a lejárati dátum után szeretné beváltani azt, ez alól kivételt képez ha a lejárat időpontja előtt nincs elérhetőség a foglalási rendszerben ez esetben a foglalás dátumát vesszük figyelembe, kizárólag abban az esetben ha vendég időpontfoglaláskor jelezte az ajándékutalvány felhasználási igényét és megadta annak egyedi kódját. Az ajándékutalványok pénzösszegnek számítanak, és bármely szolgáltatásra felhasználhatók   egy adott Aqua Head Spa szalonban. Az ajándékutalványok beválthatók a szalonban kapható kiskereskedelmi termékekre is. Ha van Aqua Head Spa Miskolc ajándékutalványa, kérjük, tájékoztasson erről minket a foglaláskor.

Szolgáltatás elégedettsége

A Aqua Head Spa Miskolc-nál arra törekszünk, hogy a lehető legjobb hajszolgáltatást nyújtsuk. Szándékunk az, hogy minden vendégünk elégedetten távozzon. Ha nem teljesen elégedett a hajszolgáltatással, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az elvégzett szolgáltatást követő 10 napon belül. Bár nem áll módunkban visszatéríteni a szolgáltatás díját, de szívesen igyekszünk megoldani bármilyen felmerülő problémát. 

Termék visszatérítés

Az összes AHS termék végleges eladás. A termékeket nem lehet kicserélni, jóváírni vagy visszatéríteni higiéniai okokból.

Adatvédelmi tájékoztató

Az Aqua Head Spa Miskolc hisz abban, hogy minden ügyfélnek joga van hogy bizalmasan kezeljék az adatait. A vendég és a kezelő közötti beszélgetések bizalmasak maradnak. Emellett a velünk megosztott személyes információkat nem adjuk ki harmadik feleknek. Annak érdekében, hogy a vendégeinket a legjobban kiszolgáljuk, az Aqua Head Spa gyűjt és felhasznál bizonyos személyes információkat. Ez magában foglalhatja a vendég nevét, címét, e-mail címét, telefonszámát és hitelkártyaadatait. Ezeket az információkat a foglalások feldolgozásához, tranzakciók teljesítéséhez, szolgáltatásaink javításához és promóciós anyagok küldéséhez használjuk.  A vendégeknek az adott szolgáltatás időpontjában személyesen kell fizetniük az előzetesen levonásra kerülő foglalási előleg után fennmaradó kezelési összeget. Az Aqua Head Spa nagy hangsúlyt fektet vendégeink bizalmas kezelésére és magánéletének tiszteletben tartására. Vendégeink nem nyilvános információi mindig magas biztonságban maradnak, csak a vezetőség számára elérhetők.

Scroll to Top